За Easy Club

Съвременния начин на живот освобождава хората от необходимостта да се натоварват физически. Това ни задължава да осигурим на нашия организъм известно мускулно натоварване, за да поддържаме своето здраве и работоспособност на необходимото равнище. Физическите упражнения съдействат за отстраняване опасностите, свързани с двигателната недостатъчност. Те са средство за активен и пълноценен отдих, ускоряващ процеса на възвръщане работоспособността, подобряват координацията на движенията, регулират вегетативните функции.

Здравето не се разглежда просто като липса на болест. То представлява динамичен процес. Съществуват различни степени на здраве и човек сам определя колко ще се приближи до оптималното здраве. Здравето се определя като равновесие между физика, интелект и психика. Със създаването на Easy Club squash & fitness ние Ви предлагаме точно това. И все пак човек е не само тяло, а сложна балансирана съвкупност от интелектуални, физически и духовни аспекти, които си взаимодействат с фактори от обществото и средата и пряко се влияят от тях. Easy Club squash & fitness е модерен спортен център, който се състои от два скуош корта, фитнес зала, две сауни, помещение за масаж, солариум и коктейл клуб с широка тераса и прекрасен изглед към Витоша.

Защо Easy Club?

Easy Club squash & fitness предлага на своите клиенти:

  • квалифицирани инструктори за всички видове услуги, предлагани в клуба;
  • протеинов бар;
  • кафе бар;
  • климатик (21ºC целогодишно), вентилация, отлично оборудвани, светли зали;
  • отстъпка за редовни клиенти;
  • наем на зала за танци (60 мин.-15 лв.)/зала за бокс (60мин. – 10лв.);

Easy Club squash & fitness е съвременна общност на модерни хора, в която място намират както доказали се професионалисти и състезатели, така и любители на скуоша, които искат да спортуват активно.

Нашият екип от професионалисти се заема с обучението на всеки желаещ и подхожда индивидуално към възможностите на всеки желаещ. Обучават се деца от 7 годишна възраст.

Стани част от общността на Easy Club squash & fitness и направи ежедневието си много по-приятно!