Аеробика

Тонизирайте се с ритмични упражнения

Събличали ли сте се пред огледалото, за да се полюбувате на своето тонизирано и добре оформено тяло? Аеробиката спомага за хармонично развитие на мускулатурата, като предпазва фигурата от натрупване на излишни килограми. Чрез нея се подобрява дейността на дихателната и сърдечно-сдовата система, активизира се обмяната на веществата.

Аеробиката не е спортна дисциплина. В нея няма съперничество. Тя е средна форма между спорт и рекреация, с основна цел да се повиши максимално кислородното потребление и чрез интензивно съкращаване и разпускане на мускулите да се подобри циркулацията на кръвта.
Аеробната гимнастика, предложена в нашия клуб е истинско удоволствие – в нея са включени ритмични и тонизиращи упражнения, танцувално бягане, подскоци, джазбалет, елементи от различни танци. И всичко това в съчетание с подходяща музика в приятна среда. Аеробната тренировка включва такива упражнения, при които работят големи мускулни групи и могат да се упражняват непрекъснато чрез ритъм и повторение. Easyclub ще ви помогне да усетите мускулите си тонизирани, стойката по-изправена, походката по-гъвкава. Easyclub ще повиши вашето самочувствие, давайки ви възможност да се наслаждавате на грацията в плавността на движенията.

Цени за аеробика в Easy Club squash & fitness:

 

Времетраене Цена Карта
07.00 – 20.00 8.00 лв.

8п. – 48лв.

 

ГРАФИК

Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя
11:00         Zumba+Aerobic Mastеr class – 10 лв.
(Деси)
 
               
               
18:00  Dance Aerobic
(Деси) 
 Dance Aerobic
(Деси)
 Dance Aerobic
(Деси) 
  Functional Training
(Наталия)
19:00 Tae-bo
(Наталия)
 Dance Aerobic
(Деси)
 Tae-bo
(Наталия)
 Dance Aerobic
(Деси)
Tae-bo
(Наталия)
 
20:00

     
21:00