Сауна

Стимулирайте имунните защити на организма

Сауната подпомага на организма да достигне биологично равновесие и възстановяване, да устои на отрицателните въздействия на съвременния напрегнат живот. Под влияние на високата температура се повишава интензивността на обмяната на веществата в кожата и се стимулират имунните защитни сили на организма. Изпотяването, предизвикано от сауната, е най-доброто средство за изчистване на кожата – изчистват се порите й, отстраняват се умъртвените клетки, отпадните и токсични продукти, образувани при обмяната на веществата. Сауната успокоява нервната система.

Комплексът процедури предложени в Easyclub е компенсация на модерния живот, който похабява човешкия организъм чрез своя антифизиологичен ритъм, голямото нервно-психологическо натоварване, липсата на достатъчна почивка, чрез прекаления шум и непрекъснатото надбягване с времето.
Добре дозираната сауна води до повишаване функционалните възможности на повечето системи в организма. След редовно прилагане на сауна се установява намаление на честотата на сърдечната дейност, понижение на артериалното налягане и повишение обема на циркулиращата кръв. По време на сауна-процедурите се повишават минутния обем на сърцето и скоростта на движение на кръвта. Вдишваният горещ и сух въздух мобилизира дихателната мускулатура, разхлабва ставните връзки на гръдния кош и гръбначния стълб.

Цени за сауна в Easy Club squash & fitness:

 

Часова зона Цена Карта
07.00 – 23.00 10.00 лв. 8п – 70лв.
12п – 100лв.