Фитнес

Усъвършенствай мускулатурата си

Стремежът към телесна красота е роден още в античния свят и едва ли ще угасне някога. От какво все пак зависи красотата на човешкото тяло? От строежа на костната система, развитието на мускулатурата, натрупването на тлъстини, качеството на кожата, правилната стойка. Чрез фитнеса като система от упражнения с утежнения се цели всестранното развитие и усъвършенстване на мускулатурата и функционалните системи на организма.

Усъвършенстването е в два аспекта – естетичен и здравен. При редовни занимания в нашата залата ще постигнете стройна атлетична фигура, добра обща физическа подготовка, хармонично развито тяло.

Чрез упражненията вие коригирате обема на мускулните групи и работите за изграждане на общата симетрия в телесното си развитие, защото не само обиколките и сантиметрите, а общите пропорции в тяхната цялост изграждат представите за съвършенството на формите.
В човешкото тяло има около 600 големи и малки мускули, позволяващи извършването на неизчерпаеми по разнообразие и сложност движения. Easyclub squash & fitness е оборудван с подходящи уреди, подбрани така, че всяка мускулна група може да бъде тренирана изолирано, съобразно индивидуалните ви потребности и изисквания, за да постигнете оптимално решение при физическото усъвършенстване на вашите телесни пропорции.

Цени за фитнес в Easy Club squash & fitness:

Цена Карти
5 лв. 8п – 35 лв.